HTML

Lez Lands

Egotrip.

Brontoszaurusz

Critical Mass idén

2008.04.21. 02:26 Lez

Semmi kétely, iszonyat nagy volt ez az idei Critical Mass. Mára már elérte érettségben azt a fokot, mint egy 10 éves kisfiú. Már tud fegyelmezetten iramlani a város utcáin. Nem volt minden kereszteződésben kiscsoportos bicikliemelés gyakorlat, nem voltak S-ben cikázó bmxesek, bunyó itt ott autós és biciklis közt, egyszóval higgadt volt a menet. Ez az a "minden rendben van" feeling. A zindex is megírta.

A Királydombon összegyűlt néhány tízezer bringás már nem is az autósoknak, és nem a városiaknak, hanem csak önmaguknak mutatták hogy itt vagyunk, együtt vagyunk és jól érezzük magunkat - éreznénk, de ez egy másik történet.

Heuréka:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 És végül, ne feledkezzünk el róla hogy ennek a menetnek sok súlyos vesztese is volt. Mindig lesznek olyanok, akik pórul járnak, ha nem is látjuk őket. Ők, akik ezt a békés biciklizést rémálomként élték meg, és most kilapítva fekszenek valamelyik aszfaltcsíkon. Emlékezzünk a csigákra.


Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása