HTML

Lez Lands

Egotrip.

Brontoszaurusz

Hétfő és péntek

2009.07.27. 22:50 Lez

Közismert, hogy pénteken még a legbecsületesebben dolgozó emberek is érzik a hétvége közelségét, ezért próbálják magukat kicsit visszafogni, már ami a munkatempót illeti. Nehogy túl hirtelen, sokként érje őket a péntek délután 6 óra és az ezzel járó szabadság.

A jelenséget a saját területemen, egy programozóknak szóló oldal statisztikáját elnézve vizsgáltam. A szóban forgó oldal a stackoverflow.com, amely egy év alatt (majdnem pontosan egy éve indult) kiérdemelte a "programozással kapcsolatos kérdések és válaszok kánaánja és mekkája" címet.

A mai link erről szól. A grafikonon látható púpok a Stackoverflow heti látogatásait mutatják. Jól látható, hogy a pénteki "sokkmentes lepörgés" mellett a "hétfői stresszmentes indulás" is mennyire jellemző a programozókra.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása