HTML

Lez Lands

Egotrip.

Brontoszaurusz

Mustard, a hajléktalan

2009.12.14. 07:35 Lez

Amerkában megy egy Opie & Anthony nevű rádióshow, ahol a héten hajléktalanokat látnak vendégül. Az egyik vendég, miután kiderült hogy tud gitározni, kerítettek neki egy gitárt és ott helyben rögtönzött egy performanszot. Előadta két saját dalát és egy Radiohead számot a stúdióban:

Mindemellett Mustard (igazi nevét nem fedte fel) az utcán, kéregetésből él. Saját bevallása szerint így sokkal több pénzt keres mintha zenélne. Pont annyit, hogy fesztiválokra még futja, de szállásra már nem.

A műsor apropója egyébként a 2009-es "hajléktalan bevásárlóbuli" (@oahss, képek), ami abból áll, hogy a showmanek keresnek egy busznyi hajléktalant, akiket ellátnak pénzzel, és beküldik a kiszemelt bevásárlóközpontba, miközben persze kameráznak és műsort csinálnak.

Ez az egész annyira emberi. A szó rossz és jó értelmében egyaránt. A műsor után pedig Mustard visszatért az utcára.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása